Briljante ontwerpen, selectie van materialen, uitstekende vakmanschap en veiligheidszorg

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Rugao Renzhong Industrial Co.,Ltd

goede kwaliteit, het aardige desiging en snelle levertijd

—— Francois

Het werken met Michael is een gelukkige ervaring. Gelieve te bieden meer aardige producten aan, zodat kunnen wij uw producten aan meer cliënten verkopen, grotere markten bereiken. Dank

—— Jessica

Ik ben online Chatten Nu

Rugao Renzhong Industrial Co.,Ltd

1
Rugao Renzhong Industrial Co.,Ltd
Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Renzhong
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%

Ru gao RenZhong co.ltd wordt gevestigd in 2007, collectief gebaseerd in Shanghai, China. De Renzhongtent die zich in duidelijke spanwijdte specialiseren structureert, met inbegrip van het ontwerpen van, het veroorzaken van, de marketing van, en het aanbieden van kant en klare oplossingen.

Met een hoogst ervaren team, verstrekt RenzhongTent tijdelijke gebeurtenissenstructuren over alle sectoren van sporten, muziek, uitzending, media, conferentie en tentoonstellingen aan collectieve gebeurtenissen, plechtige en politieke gebeurtenissen, hoge profiel privé gebeurtenissen en de levering van semi-permanente gebeurtenistrefpunten, huis en in het buitenland.

De „briljante ontwerpen, de selectie van materialen, het uitstekende vakmanschap en de veiligheidszorg“ zijn ons basisvereiste van onze productie. Wij ontwikkelden ons eigen superieur bijlagesysteem om een weer uiterst te waarborgen de bestand structuur ondertussen zijn elegantie, mobiliteit, multi-toepassingen en om de rendabelste oplossing voor alle klanten te zijn handhaaft.

„Steun u overal op elk ogenblik“ niet alleen door onze structuren maar ook onze eersteklas diensten. Wij beloven douaneontwerp, huis-aan-huis geschikte levering, installatieinstructie of probleem het oplossen begeleiding aan uw baanplaats en flexibele manier van samenwerking en betaling.

Wij kennen structuur

Wij weten het hoe te om u te steunen

Contactgegevens
Rugao Renzhong Industrial Co.,Ltd

Tel.: 86-139-1685-4254

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)